salut Bucovina - informatii turistice din Bucovina

  • PDF

Termeni ?i Condi?iiSite. Site-ul www.salutBucovina.ro este un site informativ, cu sediul in Suceava, Romania. salutBucovina va pune la dispozitieinformatii despre atractiile turistice din Bucovina dar mai ales despre posibilitatile de cazare din aceasta zona.

Protejarea informatiilor. Datele obtinute de catre noi prin intermediul formularelor de pe site sunt confidentiale si nu vor fi transmise tertilor, fiind folosite doar in interes propriu sau al companiilor partenere, fara a publica insa date personale de identificare. Politica de confidentialitate a salutBucovina exclude publicarea informatiilor personale, cu exceptia cazurilor in care dumneavoastra veti fi facut acest lucru.

Continut. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale reprezinta continutul site-ului. Continutul site-ului este proprietatea salutBucovina si a companiilor partenere care vor fi citate ca sursa de continut. Pe site sunt publicate informatii cu scopinformativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu agentia de turism, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile publicate sunt de actualitate.
Este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile.
salutBucovina nu garanteaza ca informatia cuprinsa in site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile, datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom corecta erorile de indata ce ne sunt semnalate.

Modificari sau anulari. salutBucovina nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele si serviciile turistice oferite de terti si nu garanteaza in nici un fel acuratetea sau calitatea produselor si serviciilor reflectate pe site. salutBucovina nu este responsabil de taxele suplimentare impuse de furnizorii de servicii turistice. Pentru a fi la curent cu conditiile aferente fiecarui serviciu, va rugam sa contactati furnizorul de servicii. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea furnizorilor de servicii turistice.

Modificari ale serviciului. salutBucovina isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile disponibile pe site, in totalitate sau partial, cu sau fara o notificare prealabila.

Publicitate/promotii. salutBucovina.ro poate organiza in orice moment campanii publicitare si/sau promotii prin bannere publicate pe site si/sau prin e-mailuri adresate clientilor/utilizatorilor. Tipul sau dimensiunea spatiului alocat pentru publicitate pe site poate fi modificat oricand fara a necesita o notificare prealabila.

Newsletter. salutBucovina.ro expediaza periodic newsletter-uri prin e-mail si e-mail-uri promotionale referitoare la produsele si serviciile oferite de companiile partenere , catre adresele de e-mail primite odata cu inregistrarea pe site sau prin alta modalitate. La cerere salutBucovina poate retrage utilizatorii (si informatiile despre acestia) din baza de date, sau le poate permite sa renunte la optiunea de a primi newsletter-uri sau de a fi contactati.

Drepturi de proprietate. Numele domeniuluisalutBucovina.ro si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice publicate pe site sunt proprietatea salutBucovina sau ale partenerilor sai, atunci cand sunt citati ca si sursa de continut. Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi.

Responsabilitate. Declarati in mod expres ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor www.salutbucovina.ro se face pe propria raspundere. salutBucovina.ro nu este responsabil pentru pierderile directe sau indirecte rezultate din utilizarea, imposibilitatea sau utilizarea defectuoasa a site-ului sau a serviciilor turistice rezervate prin intermediul site-ului. Site-ul www.salutBucovina.ro poate contine legaturi catre alte site-uri operate de terti.

Informatii generale. salutBucovina.ro poate modifica in orice moment termenii si conditiile de utilizare a site-ului, cu sau fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Aceste conditii au fost actualizate in august 2010.


Contactati-ne. Opinia dumneavoastra este importanta. Va rugam sa ne contactati pentru intrebari sau observatii legate de acesti termeni si conditii la email office@salutbucovina.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 16 Aprilie 2011 20:49

Esti aici: Termeni ?i Condi?ii